WEKO3
アイテム / 油脂を熱媒体とした野菜の加熱調理とビタミンC残存量 / ks5005
ks5005
ファイル | ライセンス |
---|---|
ks5005.pdf (654.2 kB) sha256 7652fb8d83e94743e125cf7f0eec1b358af98f8941b98b4bae39802fd9b80e3b |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2015-02-03 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | ks5005.pdf | |||||
本文URL | https://nagoya-wu.repo.nii.ac.jp/record/1613/files/ks5005.pdf | |||||
ラベル | ks5005 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 654.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|