WEKO3
アイテム / 「発芽玄米」がラットの血清および肝臓の脂質含量に及ぼす影響 / ks5008
ks5008
ファイル | ライセンス |
---|---|
ks5008.pdf (1.5 MB) sha256 7e07e3ac0a1a5f60458d49e108c4b911201e0257a27469669558b1c80506a362 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2015-02-03 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | ks5008.pdf | |||||
本文URL | https://nagoya-wu.repo.nii.ac.jp/record/1616/files/ks5008.pdf | |||||
ラベル | ks5008 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.5 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|