Item type |
紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2001-03-10 |
タイトル |
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タイトル |
"新鮮野菜,冷凍野菜および市販惣菜のビタミンC量 : DNP比色法とHPLC法による定量値の比較" |
タイトル |
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タイトル |
"Amount of Vitamin C of Fresh, Frozen and Cooked Vegetables : Comparison of the Values Determined by DNP Colorimetric Method and HPLC" |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ページ属性 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
P(論文) |
論文名よみ |
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その他のタイトル |
〓 |
著者名(日) |
大羽, 和子
山本, 淳子
森山, 三千江
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著者名よみ |
オオバ, カズコ
ヤマモト, アツコ
モリヤマ, ミチエ
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著者所属(日) |
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名古屋女子大学 |
著者所属(日) |
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名古屋女子大学 |
著者所属(日) |
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愛知学泉短期大学 |
著者所属(英) |
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en |
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NAGOYA WOMEN'S UNIVERSITY |
著者所属(英) |
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en |
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NAGOYA WOMEN'S UNIVERSITY |
抄録(英) |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
"Two different methods were used to clarify whether total measured vitamin C (ascorbic acid plus dehydro-ascorbic acid) content of fresh, frozen and cooked vegetables from commercial sources depends on the method used. Total vitamin C content in frozen and cooked vegetables measured by HPLC was only 47.5% of that measured by the colorimetric method. Such an overestimation of vitamin C of prepared vegetables by the colorimetric method was due to the color development from other compounds such as 2, 3-diketogulonic acid, seasonings, sugar and starch. Total vitamin C content in cooked vegetables from commercial sources measured by HPLC should be one third to one fifth of that in fresh vegetables." |
雑誌書誌ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN10088581 |
書誌情報 |
名古屋女子大学紀要. 家政・自然編
en : Journal of Nagoya Women's University. Home economics・natural science
巻 47,
p. 67-76,
発行日 2001-03-10
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