WEKO3
アイテム / 東海地域における肉料理・肉食文化の歴史的展開の一考察 / kojinjinbun65_335-347
kojinjinbun65_335-347
ファイル | ライセンス |
---|---|
kojinjinbun65_335-347.pdf (593.3 kB) sha256 c90a21622f16bae8dc5deee5c11e2348083bc433f6e977e66471161f8bde00be |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2019-10-10 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | kojinjinbun65_335-347.pdf | |||||
本文URL | https://nagoya-wu.repo.nii.ac.jp/record/4337/files/kojinjinbun65_335-347.pdf | |||||
ラベル | kojinjinbun65_335-347 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 593.3 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|